Amb la finalitat de donar compliment a les disposicions recollides en l’article 10 de la Llei 34/ 2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, els facilitem les següents dades d’informació general:

Nom o denominació social: PASSET A PASSET CAMINENT PLEGATS COOP V
Domicili social: C/ Campillo de Altobuey, 14-Duplo, València
N.I.F.: F98750938
Telèfon: 670100840
E-mail: ceibetero@passetapasset.org

Legislació Aplicable

El present Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els corresponga, i sotmetent-se als Jutjats de València.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts de la present pàgina web, incloent sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que pogueren correspondre a aquests continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat d’aquesta entitat, quedant reservats tots els drets sobre aquests.

Queda prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts, en tot o en part, en qualsevol forma o mitjà, siga mecànic, electrònic, reprogràfic o altre, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització per escrit d’aquesta entitat.

Aquesta entitat no serà responsable dels danys o perjudicis que pogueren derivar-se de la utilització dels continguts per part dels usuaris o de la infracció per part d’aquests de qualsevol disposició legal vigent.

Enllaços

Aquesta entitat no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs que, en el seu cas, pogueren incloure’s en el portal, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seua exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regisquen en aquests.

Xarxes Socials

La informació que recaptem per mitjà de les xarxes socials a vegades inclou informació personal que es troba disponible en línia i per al públic. Sempre ens assegurem que tota la informació que utilitzem es troba atribuïda a la seua font de manera correcta o es fa anònima.

És probable que aquestes xarxes socials tinguen les seues pròpies polítiques de privacitat, mitjançant les quals li explicaran com utilitzen i comparteixen la seua informació personal. Li recomanem revisar detingudament les polítiques de privacitat abans d’utilitzar aquestes xarxes socials per a estar segur que està conforme amb la forma en la qual la seua informació personal es recopila i comparteix.

Aquesta entitat podrà modificar o eliminar en qualsevol moment i sense avís previ els missatges emesos en el canal.

Aquesta entitat pot seguir a altres perfils de la xarxa social, sense que aquest fet implique vinculació de cap mena amb ells.

L’ús de les xarxes socials per part d’aquesta entitat com a canal informatiu no implica l’aprovació de la Política de Privacitat d’aquest.

Aquesta entitat no comunica ni comparteix informació personal dels usuaris que accedisquen a aquests mitjans, adoptant totes les mesures de seguretat adequades que proporciona la xarxa social.